HET BESTE MATERIAAL VOOR UW DEKVLOER

Alle chapewerken in Hoogstraten en ver daarbuiten

Zoekt u een ervaren chapebedrijf voor uw nieuwbouwproject of renovatie? Wij voeren alle chapewerken uit in Hoogstraten en ver daarbuiten. Wij beschouwen elk project als uniek, waardoor we onze werkwijze steeds aanpassen aan de toepassing, het gebruikte materiaal en de locatie. Alleen zo kunnen we topkwaliteit garanderen. Lees hieronder meer over de verschillende soorten chape die Chapewerken Verheyen-Pemen in Minderhout aanbiedt.

Vloerverwarmingschape

We plaatsen de dekvloer met bewapeningsnet op de vloerverwarmingselementen. Voor een optimale thermische geleiding voegen we ook een dispersieproduct toe aan de dekvloer.

Hechtende chape

We brengen deze chape rechtsreeks aan op de draagvloer. Daarna plaatsen we een uitzettingsvoeg langs de muren.

Sneldrogende chape

Sneldrogende chape is ideaal wanneer u weinig tijd heeft om uw woning af te werken of u de droogtijd van uw chape gevoelig moet verminderen. De gereduceerde droogtijd is te danken aan een speciaal product. Om dit product toe te voegen aan de chape gebruiken we een doseerpomp. Naast de snellere droogtijd heeft sneldrogende chape een plastificerende en stabiliserende functie.

Niet-hechtende of zwevende chape

We scheiden de chape van de draagvloer met behulp van van een scheidingsmiddel. Dat kan onder andere polyethyleenfolie, thermische isolatie of een geluidsisolatiemat zijn. We zorgen er altijd voor dat niet-hechtende of zwevende chape wordt aangevuld met bewapening.

Hellingchape op maat van platte daken

Een vlekkeloze afwatering van uw plat dak is van groot belang voor uw woning. Daarom brengen we deze chape in helling aan. Na de plaatsing van de chape kan het dak volledig worden afgewerkt. Vertrouw uw dekvloer toe aan Chapewerken Verheyen-Pemen in Minderhout. Bel of mail ons voor een gratis offerte of meer informatie. U kunt ook het handige contactformulier invullen. Wij zijn behalve in Hoogstraten ook actief in de rest van Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Waarom Verheyen-Pemen
  • + 25 jaar ervaring
  • Klantvriendelijke service
  • De beste grondstoffen
  • Gratis offerte
  • Professioneel advies
  • Kwaliteit staat voorop
  • ...
Contact

T: 03 314 95 76
M: 0476 43 49 72
E: [email protected]

Locatie

Chapewerken Verheyen-Pemen

Minderhoutsestraat 160

2322 Minderhout 
Bekijk routemap