THERMISCHE EN AKOESTISCHE ISOLATIE VOOR UW VLOER

Isolatiewerken nabij Hoogstraten

Moet uw vloer geïsoleerd worden? Ook dan kunt u aankloppen bij Chapewerken Verheyen-Pemen. Wij rusten uw vloer uit met zowel thermische als akoestische isolatie. Wij voeren elk project met de grootste zorg uit, zodat geluidshinder en warmteverlies geen schijn van kans meer maken! Contacteer ons voor uw isolatiewerken in Hoogstraten, de rest van Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Akoestische isolatie (polyetherschuim)

Dankzij deze isolatie voorkomen we geluidshinder, bijvoorbeeld in appartementen. Hoe gaan we hiervoor te werk? We brengen eerst voorzichtig een laag polyetherschuim aan op de vloer. Het schuim wordt vloeibaar gevormd en gepompt tot op de vloer. Op die manier is een uitvullingslaag niet nodig. Na de akoestische laag volgt de afwerking met chape of een dekvloer. Contact van het de dekvloer met andere bouwelementen is uit den boze. Daarom is een L-vormige randisolatie tussen de dekvloer en de muren noodzakelijk. Ook de plinten mogen niet tegen de dekvloer komen. Daardoor ontstaat een opening tussen plint en vloerafwerking. Die dichten we elastisch.  Dit zijn de meest voorkomende soorten akoestische isolatie:  • Ethafoam 5 mm (vermindert lawaai met 20 Db bij meting 500 hertz)  • Gemafon 6 mm (vermindert lawaai met 23,5 Db volgens de referentienorm ISO717)  • Plastifoam 4x2 mm (vermindert lawaai met 27 Db volgens de referentienorm ISO717)  Natuurlijk werken we op aanvraag ook graag met andere soorten.

Thermische isolatie met PUR

Met goede isolatie verlaat de warmte uw woning niet tijdens de winter. Gespoten PUR houdt niet alleen warmte vast, maar verhoogt ook uw comfort. Het houdt namelijk doorstroming van koude van de grond naar de vloer tegen, waardoor uw voeten dat kille gevoel niet meer hoeven te vrezen. Een ander voordeel van gespoten PUR is de snelle plaatsing: op één dag of zelfs minder isoleren we uw volledige vloer. Ook de droogtijd neemt weinig tijd in beslag: amper twee tot drie dagen. Zo kan er direct begonnen worden aan de plaatsing van vloerafwerking en/of –verwarming.  Zuiver polyurethaan is van alle isolerende producten de primus van de klas. Wanneer het feilloos wordt aangebracht is dit de meest efficiënte isoleermethode. U heeft geen last van koudebruggen, omdat we het ter plaatse spuiten. Daarnaast zijn de aansluitingen aan de muren perfect. Kortom: PUR is een uitstekende keuze als onderlaag voor uw vloerverwarming.

Thermische isolatie met EPS

Deze isolatiechape bestaat uit een thermisch isolerende uitvullaag van EPS-korrels en heeft enkele belangrijke voordelen:  • Buizen en oneffenheden worden uitgevuld. • De vloerisolatie is perfect, waardoor er geen koudebruggen zijn. De plaatsing is namelijk zonder onderbreking en naadloos.  Schakel Chapewerken Verheyen-Pemen daarom ook in voor alle isolatiewerken voor uw vloer. Twijfel niet om ons om advies of een gratis offerte te vragen. Wij helpen u snel verder in Hoogstraten en ver daarbuiten.

Waarom Verheyen-Pemen
  • + 25 jaar ervaring
  • Klantvriendelijke service
  • De beste grondstoffen
  • Gratis offerte
  • Professioneel advies
  • Kwaliteit staat voorop
  • ...
Contact

T: 03 314 95 76
M: 0476 43 49 72
E: [email protected]

Locatie

Chapewerken Verheyen-Pemen

Minderhoutsestraat 160

2322 Minderhout 
Bekijk routemap